Werk

 

Introductie
Web-Sites
Hobby's
Werk
C.V.

Wat kan er zo interessant zijn om te vertellen over je werk / job die je momenteel doet. 

Antwoord : Veel, mits je plezier hebt in het werk dat je moet doet.

Als eerste zal ik een korte omschrijving geven van de firma waarvoor ik werk. 

De naam is Falcon Automation en is gelegen in Zutendaal (BelgiŽ) Wij zijn een 100% dochter onderneming van de groep Ebema, een betonfabrikant. Het ontstaan van onze firma (1993) is doordat wij een product ontwikkeld hadden dat voor meerdere firma geschikt is. Namelijk het visualiseren van productie gegevens. 
De core-business heeft zich de afgelopen jaren wel wat veranderd. Wij hebben de nadruk gelegd op het aanleggen, implementeren en beheren van lokale netwerken. Waarbij tegenwoordig het Internet een grotere rol begint te spelen. Uitgebreide informatie is terug te vinden op de Web-Site:
http://www.falcon.be

Het takenpakket waarvoor ik verantwoordelijk ben is sterk gevarieerd. Mijn officiŽle titel is Account Manager. Echter zouden daar nog een aantal andere titels bij moeten plakken om een volledige dekking te geven aan mijn takenpakket.

In de eerste plaats ben ik verantwoordelijk voor enerzijds het behouden van onze klanten (relatiebeheer), anderzijds moet er gezocht worden naar nieuwe klanten om de groei mogelijk te maken (cold canvassing). Dit is het gedeelte waar ik me echt kan uitleven en de nodige "kicks" haal.

Het tweede gedeelte is een gevolg van het eerste, namelijk het implementeren van hetgeen er verkocht geworden is. Hierbij fungeer ik als een projectleider en technical-specialist.

Tenslotte is er een nog derde hoofdtaak voor mij weggelegd en wel in de planning. Het aansturen en plannen van het service / support team valt ook onder mijn verantwoordelijkheid. Dit zijn de mensen die samen met mij de projecten tot een goed einde moeten voeren. En tevens ondersteuning geven aan reeds bestaande klanten.

Om al deze taken naar behoren / tevredenheid uit te voeren betekend meestal dat er een overvolle agenda aan te pas komt.