In de tijd dat ik op deze bol hier rondwandel wil ik proberen toch een aantal zaken met eigen ogen gezien te hebben. Oftewel reizen doe ik graag en veel.

2017 : Noorwegen

Opnieuw een motorvakantie waarbij we met de auto tot in de top van Denemarken zijn gereden, en pas vanaf de boottocht de motor zijn verder gegaan. Een mooie rondreis vooral in het onderste gedeelte van Noorwegen, Flam was ongeveer het hoogste punt
Hier is een aparte Site beschikbaar
2016 : Zuid Afrika

In combinatie met FOX een geweldig grote rondreis door het land. Van droogte tot sneeuw, alles meegemaakt.
Hier is een aparte Site beschikbaar
2015 : Westkust USA

Een rondreis van Los Angeles via Las Vegas en een aantal natuurparken tot in San Francisco
Hier is een aparte Site beschikbaar
2014 : Nieuwjaar vieren in Lapland

Samen met de familie Hermans en Roland naar het hoge Noorden om samen een aantal spectaculaire zaken te doen en te zien, waaronder natuurlijk het noorderlicht
Hier is een aparte Site beschikbaar
2014 : Zomervakantie in Schotland

Een mooie motortocht enkel door Schotland, doordat we de nachtboot van Ijmuiden naar New-Castle hebben genomen. Veel gezien waaronder ook regelmatig regen
Hier is een aparte Site beschikbaar
2013 : Bezoek aan Hongkong + Rondreis AustraliŽ

De droomreis die we al lang willen maken wordt dit jaar werkelijkheid. Als verlate huwelijksreis vertrekken we voor 1 maand naar AustraliŽ. Op de heenweg maken we een 2 daagse stop in Hongkong. In AustraliŽ leggen we ongeveer 7500km te land af in onze rondreis.
Hier is een aparte Site beschikbaar
2012 : Portugal

We zijn vanuit Porto vertrokken richting Lissabon, om dan via het Oosten van het land terug te komen.
Hier is een aparte Site beschikbaar
2012 : Motortour door Engeland - Ierland en Schotland

Met de Multistrada van thuis vertrokken richting Frankrijk voor de Euro tunnel naar Engeland. Dan doorgestoken naar Zuid-Oost punt van Ieland.
In Ierland via de oostkust naar het noorden om dan terug over te steken naar Schotland. Hier een week op diverse mooie plekken geweest.
Vanuit Newcastle de boot terug naar Nederland om weer thuis uit te komen
Hier is een aparte Site beschikbaar
2011 : Motortour langs de kust van Normandie

Met de Multistrada van thuis vertrokken richting Belgische kust en vandaar compleet langst de kustlijn richting Normandie getrokken. Ter plekke de overblijfselen en herinneringen aan W.O. II bekeken en herdacht.
 
Hier is een aparte Site beschikbaar
2010 : Balkan

Een combinatie van romantiek en bekijken van het een aantal voormalige oostblok landen. Tijdens een van de romantische momenten Kathleen ten huwelijk gevraagd.
 
Hier is een aparte Site beschikbaar
2009 : Motortour door de dolemieten

Doordat pap ook is gaan motorrijden vrij snel nog eens naar de Alpen getrokken om hier een paar moeie routes te doen. Dit keer richting de dolemieten en onder andere ook de Gross Glockner strasse.
 
Hier KOMT NOG een aparte Site beschikbaar
2008 : ScandinaviŽ en Rusland

De eerste gedachte was een Rusland reis, al snel was er sprake van een treinreis. Echter dezelfde weg heen en terug leek ons niets. Vandaar de uitbreiding via ScandinaviŽ. 2 Weken lang City hoppen in diverse landen.
 
Hier is een aparte Site beschikbaar
2007 : Turkije

Wij zijn allebei geen zonneaanbidders, en na 1 uur strand zijn we hier op op uitgekeken, vandaar dat wij een rondreis gepland hebben. Veel belangrijke steden en bezienswaardigheden hopen we te kunnen bezoeken
 
Hier is een aparte Site beschikbaar
2006 : Motortour door de Alpen

Dit jaar is een volgende droom van mij uitgekomen. Een motor vakantie in de bergen. Lekker touren over eindeloze bochten en genieten van het uitzicht. Ondanks September prachtig weer gehad.
 
Hier is een aparte Site beschikbaar
2005 : Nieuwe oprit + Griekenland

Tijdens de zomer onze vrije tijd besteed aan het leggen van een nieuwe oprit en vervangen van alle afvoerbuizen. In September wel nog naar Griekenland + Kreta geweest.
Echter is er geen aparte site van gemaakt. (komt wellicht nog) 
Hier is een aparte Site beschikbaar
2004 : Nothing bigs

Wel diverse dingen gaan bezoeken, maar niet genoeg voor een aparte Web-Site van te maken
 
2003 : Denemarken - Zweden

Een rondrit met de auto en zowat elke nacht een ander bed (B&B). Begonnen met een van mijn jongens dromen: Legoland. Maar Denemarken heeft meer te bieden. Check het reisverslag maar.

 

Hier is een aparte Site beschikbaar
2002 : New York, Panama

Een gecombineerde vakantie. Beginnen met het bezichtigen van diverse zaken en daarna het luieren op een eilandje in de Caribische zee. Ik kan niet voorspellen of de site zo snel on-line (up-to-date) wordt gehouden als vorig jaar. Enige indrukken hoop ik toch te kunnen leveren.
We beginnen als gids in New York voor Kathleen, met voor mij als spannende nieuwigheid "Ground Zero" vorig jaar nog bovenop, nu niets meer.

Hier is een aparte Site beschikbaar
2001 : Canada, Verenigde Staten (Toronto, New York, Washington, Miami)

De trip voor dit jaar. Landen in Toronto om daar de Niagara Watervallen te bekijken. Om vervolgens de via Oostkust af te dalen naar het warme zuiden. Te beginnen met Big Apple en Washington DC, DE steden die 24 uur leven. 

Hier is een aparte Site beschikbaar
2000 : ItaliŽ (Pisa, Rome, Florence en VenetiŽ)

Aan een rustige vakantie van Zuid-Frankrijk werd nog een week ItaliŽ geplakt, enkel bekijken van Steden. We zijn begonnen met een tussenstop in Piza (geen foto). Om vervolgens door te rijden naar Rome. Het colloseum en Vaticaan Stad waren twee hoogte punten van deze schitterende stad. Via Florence (middelste foto), door naar Venetie. Ook hier het eiland of beter gezegd diverse eilanden doorkruist om maar alles te bekijken hetgeen er te zien is. De brug Rialto en Sant Marco mogen daarbij natuurlijk niet gemist worden.

1999 : Egypte (Hurghada, Cairo en Luxor)

Zeer mooie vakantie gespreid over heel Egypte. Nagenoeg alleen maar excursies gedaan. De eerste foto is een vanuit Cairo (Lower Egypt). De tweede vanuit de Valley of Kings in Luxor (Upper Egypt). De laatste twee zijn foto's uit Hurghada. Een duik in de Rode Zee mocht natuurlijk niet gemist worden. Net zo min als de Jeep Safari door de woestijn, met als bonus een Quad race.

1998 : Spanje (Lloret de Mar)

Cafe's, Disco en een excursie naar Barcelona.

1997 : Spanje  (Ibiza)

Disco en Strand veel meer hebben we niet gedaan.

1996 : Spanje (Grand Canaria)

Zon, Zand en Disco waren de hoofd-bestandelen van de vakantie. Zoals deze Jeep Safari

1995 : Spanje (Salou) 

Zon, Zee, Zand en Disco waren de hoofdbestanddelen van de vakantie.

 

Reizen